Vijesti

Saziv za Skupštinu akcionara

ODLUKA O SAZIVANJU XIV (ČETRNAESTE) REDOVNE SJEDNICE SKUPŠTINE AKCIONARA KP „VODOVOD“ AD SRBAC

možete preuzeti ovdje

MATERIJALI ZA XIV SKUPŠTINU

možete preuzeti ovdje

Квар на главном цјевоводу фи 500

У Повеличу је данас дошло до квара на цјевоводу фи 500 због чега је дошло до прекида у водоснабдијевању домаћинстава у Ножичком и Лијевче пољу. Екипе Водовода се од јутрос налазе на терену и очекује се да ће квар бити отклоњен у послијеподневним часовима. Замољавају се грађани из цијеле општине да воду троше савјесно и рационално, само за основне потребе, како не би дошло до поремећаја у водоснабдијевању.

Obaviještenje o rezultatima ispitivanja vode za piće od 20.03.2018

Obaviještenje o rezultatima ispitivanja vode za piće od 20.03.2018

Obaviještavamo potrošače da smo sa Instituta za Javno Zdravstvo Banja Luka dobili rezultate analize vode uzorkovane 20.03.2018. Sa aspekta ispitivanih fizičko-hemijskih i mikrobioloških parametara voda za piće je u potpunosti ispravna i zadovoljava propise Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti vode namijenjene za ljudsku potrošnju (Sl.gl. RS, br.88/17), te kao takva može se smatrati bezbjednom po zdravlje krajnjih korisnika. Napominjemo da su uzorci vode za piće uzeti sa sva tri Izvorišta kao i iz cjelokupnog vodovodnog sistema Srbac, tako da potrošači sa sigurnošću mogu konzumirati zdravstveno ispravnu vodu za piće. Posebno obaviještavamo potrošače koji konzumiraju vodu sa Izvorišta Kobaš, da porast vodostaja rijeke Save nije uticao na zdravstvenu ispravnost vode za piće, niti je sa zdravstvenog aspekta ugrozio ovo Izvorište.

K.P. Vodovod a.d. Srbac

OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA VODA

U okviru obilježavanja Svjetskog dana voda KP “ Vodovod“ a.d Srbac je posjetio vrtić JU „Naša radost“ Srbac gdje smo zajedno obilježili ovaj dan. Vrtic je proteklu sedmicu posvetio ovoj manifestaciji na način da su organizovali radionice u kojima su djeca učila o vodi, njenom značaju, vršili eksperimente sa vodom i izradili tematske panoe. Polaznici vrtića su svoje izložene radove predstavili na prigodan način, a potom su učestvovali u prezentaciji koju je pripremio KP „Vodovod“ ad Srbac, gdje su pokazali svoje znanje o vodi. KP „Vodovod“ ad Srbac izražava zadovoljstvo da se kod djece najranijeg uzrasta razvija svjest o značaju vode i potrebe za njenom štednjom kao i očuvanjem prirode. Zahvaljujemo se vaspitačicama JU „Naša radost“ Srbac na nesebičnom trudu koje su uložile i aktivnostima koje su preduzele kako bi približili ovu temu djeci. Ovom prilikom djeci su uručeni simbolični pokloni. Nadamo se nastavku dugogodišnje saradnje i u budućnosti.

Detaljnije na sledećem linku klikni ovdje.

Obavještenje potrošačima 21.03.2018

Zbog povećanog vodostaja rijeke Save, u Opštini Srbac su proglašene vanredne mjere odbrane od poplava. Voda je stigla i do Izvorišta Kobaš pa je komunalno preduzeće “Vodovod” a.d. Srbac preduzelo konkretne mjere zaštite ovog Izvorišta.

Detaljnije na sledećem linku klikni ovdje.

OBAVJEŠTENJE

Zbog najavljenih veoma niskih temperatura u narednim danima može doći do smrzavanja kućnih vodovodnih instalacija i uređaja.

U cilju sprečavanja smrzavanja istih preporucujemo potrošačima da dodatno zaštite svoje kućne instalacije a posebno vodomjer i armature u šahtu, da ispuste vodu u prostorijama koje se ne zagrijavaju, vanjskim česmama i drugim instalacijama koje se nalaze na otvorenom prostoru. Ovim radnjama spriječićete eventualne havarije i bespotrebno isticanje većih količina vode, koje će vam prouzrokovati dodatne troškove

K.P. Vodovod a.d. Srbac

U TOKU JE OTKLANJANJE KVARA

U toku je otklanjanje kvara na cjevovodu fi 500 mm, u Poveliču.

Očekuje se uspostavljanje normalnog snabdijevanja vodom oko 17 h.

Opširnije...

Anketno pitanje

Kakvu vodu pijete?

Iz vodovoda - 76.3%
Imam privatni bunar - 16.9%
Koristim kućni filter - 0%
Iz bokala sa filterom - 0%
Isključivo flaširanu - 6.8%

Ukupno glasova: 59
Već ste glasali.

Mailing lista

Prijavite se na našu mailing listu i redovno dobijajte obavještenja putem mail-a o prekidima u snadbjevanju vodom, kvarovima, akcijama i ostalim važnim informacijama.
captcha

Provjera potrošnje

Ime i Prezime *
Invalid Input
JMBG *
Neispravan unos
Potrošački broj *
Invalid Input
E-mail *
Neispravna e-mail adresa
Unesite kod sa slike * Unesite kod sa slike Netačan unos

Kontakt podaci

Adresa:
11. Novembra 2
BA-78420 Srbac
Tel: +387 51 740 641
Fax: + 387 51 740 068
Dežurni telefon: + 387 51 740 641