Vijesti

Radnici Vodovoda nakon tri godine mogu ovjeriti zdravstvene knjižice

Radnici Komunalnog preduzeća “Vodovod” iz Srpca konačno će moći ovjeriti zdravstvene knjižice nakon što je potpisan reprogram sa Poreskom upravom RS o izmirenju zaostalih dugovanja za poreze i doprinose.

Baš kao i radnici opštinske uprave i brojnih javnih preduzeća i ustanova, ni radnici Vodovoda gotovo pune tri godine nisu bili u mogućnosti da odu na zdravstveni pregled zbog nagomilanih neplaćenih obaveza prethodne uprave.

Ugovor sa Poreskom upravom RS je sklopljen na period od 60 mjeseci, a iznos na koji je zaključen reprogram iznosi 345 hiljada KM, računajući i iznos kamata. Radi se o iznosu neplaćenih dugovanja prema radnicima u proteklom periodu, tako da će se pored reprogramiranih obaveza u narednom periodu redovno izmirivati i tekuće obaveze prema radnicima. U toku je izrada polugodišnjeg izvještaja od strane Nadzornog odbora i prema prvim pokazateljima, finansijska situacija pokazuje znakove poboljšanja u odnosu na protekli period, a konkretniji finansijski pokazatelji biće poznati nakon zavrršetka izrade ovog dokumenta.

Anketno pitanje

Kakvu vodu pijete?

Iz vodovoda - 76.3%
Imam privatni bunar - 16.9%
Koristim kućni filter - 0%
Iz bokala sa filterom - 0%
Isključivo flaširanu - 6.8%

Ukupno glasova: 59
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno

Mailing lista

Prijavite se na našu mailing listu i redovno dobijajte obavještenja putem mail-a o prekidima u snadbjevanju vodom, kvarovima, akcijama i ostalim važnim informacijama.
captcha

Provjera potrošnje

Ime i Prezime *
Invalid Input
JMBG *
Neispravan unos
Potrošački broj *
Invalid Input
E-mail *
Neispravna e-mail adresa
Unesite kod sa slike * Unesite kod sa slike Netačan unos

Kontakt podaci

Adresa:
11. Novembra 2
BA-78420 Srbac
Tel: +387 51 740 641
Fax: + 387 51 740 068
Dežurni telefon: + 387 51 740 641